Top Fitness Youtubers in Indonesia for July 2024

We discovered and carefully vetted Fitness Youtubers in Indonesia for July 2024 as per their follower count, engagement rate, audience quality. Check out the profiles of the top 10 influencers for your marketing campaigns. Sign up for free to unlock all influencer profiles and detailed reports.
Search
The list shows the Top Fitness Youtubers in Indonesia for July 2024 and is updated monthly. To view all creators' detailed analytics and find more accounts,

1.Yuni Edna ZIN

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

8.3K

Engagement rate

0.1%

Average likes

-

Bio

Zumba Fitness® Instructor (ZIN) ( Banjarbaru, South Borneo ..Indonesia)

2.SERGIO GETFIT

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

15.3K

Engagement rate

0.3%

Average likes

13.50

Bio

FITNESS | LIFESTYLE | HISTORY | GOOD STORY | MOTIVATION

3.Home indo production

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

96.8K

Engagement rate

0.1%

Average likes

21.50

Bio

fitness indonesia channel Fitness Nutrition, Fitness tutorial, Fitness Education, Diet Plan, Fitness program, Indonesian Fitness, Indonesian gym, healthy tips, motivational fitness, fitness model, beginner fitness, fitness tips, six pack program, fatloss, lose weight, Home workout program, pattern fitness training

4.Sally Corita

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

4.4K

Engagement rate

0.9%

Average likes

34

Bio

LIPS Dance Fitness & Choreography Kemang, Jakarta Selatan Contact: CAll / WA: 085921683883

5.Bayu Ajie

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

26.1K

Engagement rate

5.7%

Average likes

189.50

Bio

Halo, nama gw Bayu Ajie. Gw adalah seorang fitness enthusiast yang saat ini bekerja secara professional sebagai fitness trainer (personal trainer, Certified Fitness Trainer by APKI) dan fitness lifestyle educator. Di channel Youtube ini gw akan share content seputar diet, fitness, latihan dan lifestyle.

6.AldoDoesFitness

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

9.6K

Engagement rate

0.3%

Average likes

31

Bio

Nama gua Aldo Koessurya dan gua bikin konten seputar dunia fitness dari lifestyle, workout, nutrisi, dan diet. Fitness udah merubah gaya hidup gua ke arah yang lebih baik dari fisik dan mental dan gua mau share perjalanan fitness gua ke kalian semua melalui channel ini. Jika kalian tertarik dengan konten channel ini, silahkan disubscribe ! :D

7.FitnessIndonesia

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

2.5K

Engagement rate

0.4%

Average likes

10.50

Bio

Fitness Indonesia memberikan pelayanan jasa kesehatan dan fitness kelas dunia yang mampu memberikan hasil yang selalu efektif dan maksimal dari setiap training dan diet anda Untuk cerita lengkapnya, kunjungi: http://www.fitnessindonesia.com/ Fitness Indonesia - We deliver excellent results with commitment

8.Coach Erick

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

33.8K

Engagement rate

0.1%

Average likes

25.50

Bio

Hi sobat fitness, aku Erick personal trainer. Di channel ini aku akan sharing hal-hal seputar dunia fitness berdasarkan pengalaman dan ilmu yang aku dapatkan. Semoga channel ini bermanfaat. Tetap sehat, tetap semangat!! Best Regards Coach Erick

9.Mampus Kau Lemak

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

113K

Engagement rate

0.1%

Average likes

26.50

Bio

- 11 Years Fitness Experiences (Martial Artist, Fitness, Armwrestling, Basketball) - Welcoming All Calisthenic, Fitness Maniac, Crossfitter, Powerlifter, Gymnastic, Armwrestler, Martial Artist and even other sport that i didn't mention yet - All Levels are welcome (Beginner, Expert, Professional) Welcome

10.LS Volley_

Avatar
network-logo
 Indonesia

Followers

9.7K

Engagement rate

0.1%

Average likes

2

Bio

Volleyball Teknik & Physic Coach Jogja & Fitness Coach Yang minat PT dan Privat Voli DM di IG @lsvolley_ belanja produk dan aksesoris olahraga silahkan klik link LSVshop